Борщ із грибами (з капустою)

    ,

7 Березня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Капуста білокачанна - 300 г

Гриби білі сушені - 20-30 г

Картопля - 4‑5 шт.

Буряк - 1 шт. великий

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложка

Олія

Лавровий лист - 1 шт.

Сіль

Перець

Цукор

Оцет

Directions

1Спочатку замочити та відварити сушені білі гриби.

2Окремо зварити буряк, потім очистити та крупно натерти.

3Додати в грибний відвар підсмажену на олії дрібно нашатковану цибулю. Потім покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю і дрібно нарізану або натерту на крупній тертці моркву.

4Коли гриби та картопля будуть практично готові, опустити в борщ нашатковану капусту та варити її до готовності.

5Після цього покласти відварений буряк і заправити борщ томатною пастою, додати сіль і спеції за смаком. Варити борщ ще 5‑10 хвилин.

00:00