222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Кальмари - 200 г
Буряк варений - 150 г
Капуста свіжа - 200 г
Морква - 1 шт.
Петрушка - 1 корінь
Цибуля - 1 шт.
Олія - 30 г
Томатна паста - 1 ст. ложка
Вода - 1 л
Сіль
Цукор
Перець - кілька горошин
Лавровий лист
Оцет
Зелень
Directions
1Морожених кальмарів розморозити, потім промити, очистити, відварити, видалити плівку, вимити в декількох водах (щоб усунути специфічний запах).
2Знову варити 5-6 хвилин в підсоленій воді, відкинути на друшляк.
3Нарізати кальмарів впоперек волокон соломкою або кубиками.
4Моркву та цибулю очистити, нарізати, обсмажити в олії, додати шматочки вареного кальмара, томатну пасту, тушкувати разом 20 хвилин на маленькому вогні.
5Капусту нарізати соломкою і варити в невеликій кількості води.
6До готової капусті додати тушковані коріння, м'ясо кальмара, долити за необхідності води, додати прянощі.
7Потім у ставу додати натертий на крупній тертці буряк, варити кілька хвилин, посолити, додати оцет і цукор. Заправити зеленню.