Борщ із кальмаром

    ,

8 Березня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Кальмари - 200 г

Буряк варений - 150 г

Капуста свіжа - 200 г

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Цибуля - 1 шт.

Олія - 30 г

Томатна паста - 1 ст. ложка

Вода - 1 л

Сіль

Цукор

Перець - кілька горошин

Лавровий лист

Оцет

Зелень

Directions

1Морожених кальмарів розморозити, потім промити, очистити, відварити, видалити плівку, вимити в декількох водах (щоб усунути специфічний запах).

2Знову варити 5-6 хвилин в підсоленій воді, відкинути на друшляк.

3Нарізати кальмарів впоперек волокон соломкою або кубиками.

4Моркву та цибулю очистити, нарізати, обсмажити в олії, додати шматочки вареного кальмара, томатну пасту, тушкувати разом 20 хвилин на маленькому вогні.

5Капусту нарізати соломкою і варити в невеликій кількості води.

6До готової капусті додати тушковані коріння, м'ясо кальмара, долити за необхідності води, додати прянощі.

7Потім у ставу додати натертий на крупній тертці буряк, варити кілька хвилин, посолити, додати оцет і цукор. Заправити зеленню.

00:00