Ботвінья з рибою

    

30 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Квас хлібний - 1 л

Шпинат або молода кропива - 250 г

Щавель - 250 г

Цукор - 1 ч. ложка

Огірки свіжі - 150 г

Зелена цибуля - 75 г

Хрін - 50 г

Риба варена (осетрина, судак тощо) - 250 г

Сіль

Гірчиця

Кріп

Directions

1Шпинат і щавель перебрати і добре промити, потім шпинат зварити в киплячій воді, а щавель окремо потушкувати в закритій каструлі. Після цього шпинат і щавель протерти крізь сито.

2Підготовлене пюре покласти в каструлю, додати цукор, сіль, трохи гірчиці та розвести все це хлібним квасом. Потім додати нарізані кубиками свіжі огірки, нарізані зелену цибулю і кріп.

3Подаючи на стіл, в тарілку покласти натертий хрін і шматочки вареної риби, яку можна також подати і на окремому блюді. Крім вареної риби, до ботвіньї можна подати балик з білої риби, бік білуги, тощо.

Дієта при гіпотонії

00:00