Брусниця у власному соку з яблуками
Брусниця у власному соку з яблуками

Брусниця у власному соку з яблуками

  

22 Червня, 2018

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Брусниця - 1 кг

Яблука - 500 г

ДЛЯ ЗАЛИВКИ:

Брусничний сік - 1 л

Цукор - 300 г

Directions

1Яблука очистити від шкірки та, видаливши серцевину, нарізати дольками. Бланшувати у киплячій воді 2‑3 хвилини.

2У варильний таз висипати зрілі ягоди брусниці, додати яблука та залити все брусничним соком.

3БРУСНИЧНИЙ СІК: Бруснику залити 3 склянками води, довести до кипіння та варити, доки ягоди не полопаються; віджати сік і розвести у ньому цукор.

4Нагріти масу у варильному тазу, не доводячи до кипіння, розлити у банки та стерилізувати.

00:00