Брусниця у власному соку з яблуками консервація 22 Червня, 2018 Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи) Ingredients Брусниця - 1 кг Яблука - 500 г ДЛЯ ЗАЛИВКИ: Брусничний сік - 1 л Цукор - 300 г Directions 1Яблука очистити від шкірки та, видаливши серцевину, нарізати дольками. Бланшувати у киплячій воді 2‑3 хвилини. 2У варильний таз висипати зрілі ягоди брусниці, додати яблука та залити все брусничним соком. 3БРУСНИЧНИЙ СІК: Бруснику залити 3 склянками води, довести до кипіння та варити, доки ягоди не полопаються; віджати сік і розвести у ньому цукор. 4Нагріти масу у варильному тазу, не доводячи до кипіння, розлити у банки та стерилізувати. 00:00