Брюссельська капуста з шинкою

  ,   ,

16 Березня, 2018

Быстрый завтрак (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Капуста брюссельська - 500 г

Олія - 1 ст. ложка

Шинка - 100 г

Часник - 1 зубчик

Зелень петрушки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Капусту варити в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Відкинути на друшляк. Розрізати кожен качанчик навпіл.

2Шинку дрібно нарізати й обсмажити на олії.

3Додати капусту і дрібно рубаний часник. Посолити, поперчити, перемішати і готувати на слабкому вогні ще 3 хвилини.

4Подавати страву гарячою, посипавши дрібно рубаною зеленню.

00:00