Брюссельська капуста по-міланськи

    ,

15 Березня, 2018

Вегетарианский стол (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Капуста брюссельська - 500 г

Помідори - 2 шт.

Сир тертий - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Помідори нарізати скибочками.

2Суцвіття капусти опустити в киплячу підсолену воду, додати трохи масла та зварити до напівготовності.

3Перекласти капусту на змащену маслом і посипану сухарями сковороду. Зверху покрити скибочками помідорів, посипати сухарями, тертим сиром, потім покласти тонкі скибочки масла та запікати в духовці до рум'яної скоринки.

4При подачі оформити зеленню петрушки.

00:00