м'ясна страва
м'ясна страва

Буженина зі свинячої шиї

    

14 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 3 hrs 30 mins

Ingredients

Свинина - 500 г м'якоті шиї

Гірчиця - 50 г

Майонез - 50 г

Часник - 1 головка

Олія рослинна

Розмарин

Душиця

Перець червоний мелений

Перець духмяний мелений

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Змішати гірчицю, майонез, розмарин, душицю, перець і сіль. Часник очистити, нарізати.

2М'ясо вимити, злегка обсушити паперовими рушниками, нашпигувати часником, змастити пряною сумішшю, залишити настоятися на декілька годин.

3У чашу мультиварки влити трохи олії, покласти м'ясо. Встановити режим «Випічка» та обсмажувати з кожного боку по 15 хвилин.

4Переключити на режим «Тушкування» на 2-3 години.

5Коли м'ясо буде готове, остудити його, нарізати середніми шматками та подавати на стіл.

00:00