Булка з шафраном і зірою хліб здорове харчування, хлібопічка 27 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Prep: 2 hrs Cook: 6 hrs Ingredients Дріжджі пресовані - 8 г Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 400 г Сіль - 1 маленька мірна ложка Масло вершкове - 1 велика мірна ложка Зіра (кумін) - 1 маленька мірна ложка Шафран - 0,5 маленької мірної ложки Вода - 300 мл Directions 1У теплій воді замочити шафран і дати йому постояти 2 години. 2Згідно з інструкцією, в ємність хлібопічки покласти борошно, сіль, масло, зіру та залити воду з підготовленим шафраном. 3Вибрати програму «Французький», час приготування 6 годин і натиснути «Старт».Для хлібопічки Panasonic SD-255 00:00