Булка пшенична солодка випічка, хліб здорове харчування, хлібопічка 26 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Молоко - 170 мл Дріжджі пресовані - 5 г Цукор - 1 ч. ложка Арахісова паста - 3 ст. ложки Мед - 1 ст. ложка Масло вершкове - 2 ст. ложки Борошно пшеничне вищого ґатунку - 250 г Чорнослив і курага - 60-80 г Арахіс смажений несолоний - 25 г Directions 1Дріжджі розвести в ємності в 50 мл теплого молока, туди ж додати цукор і борошно. 2Через 10 хвилин послідовно додати молоко, мед, борошно, вершкове масло, арахісову пасту. 3Включити програму «Французький», натиснути «Старт». 4На початку другого замісу додати нарізані чорнослив і курагу, коли процес замісу закінчиться, тісто змастити олією і посипати нарізаним арахісом. 00:00