Булка пшенична солодка

  ,   ,

26 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Молоко - 170 мл

Дріжджі пресовані - 5 г

Цукор - 1 ч. ложка

Арахісова паста - 3 ст. ложки

Мед - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 250 г

Чорнослив і курага - 60-80 г

Арахіс смажений несолоний - 25 г

Directions

1Дріжджі розвести в ємності в 50 мл теплого молока, туди ж додати цукор і борошно.

2Через 10 хвилин послідовно додати молоко, мед, борошно, вершкове масло, арахісову пасту.

3Включити програму «Французький», натиснути «Старт».

4На початку другого замісу додати нарізані чорнослив і курагу, коли процес замісу закінчиться, тісто змастити олією і посипати нарізаним арахісом.

00:00