Булки горіхові

    ,

28 Березня, 2018

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 12 шт.

Ingredients

Горіхи волоські - 300 г

Маргарин - 125 г

Дріжджі - 100 г

Борошно - 8 склянок

Яйця - 3 шт.

Молоко - 2 склянки

Цукор - 2 склянки

Вино (кагор) - 0,5 склянки

Сіль - 1,5 ч. ложки

Directions

1Дріжджі розвести теплим молоком або водою (30°С), додати цукор, сіль, добре перемішати до розчинення, ввести яйця та всипати борошно. Замісити тісто, вливаючи кагор. Тісто має бути однорідним, без грудок, легко відставати від рук і стінок посуду.

2Тісто злегка посипати борошном, накрити чистою тканиною і поставити в тепле місце для бродіння на 3‑4 години. Зробити 1‑2 обминки: першу - через 1‑1,5 години, другу - ще через 2 години.

3Готове тісто сформувати у вигляді булки, дати розстоятися ще 40‑50 хвилин.

4Випікати на змащеному жиром листі при 200‑210°С 40‑45 хвилин до рум'яної скоринки.

00:00