Булочки вершкові з малиною

    

1 Квітня, 2018

17 рецептів Юлії Висоцької. Страви з молочних продуктів (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Малина - 500 г

Вершки 35% - 300 мл

Цукор - 5 ст. ложок / 45 г

Олія - 2 ст. ложки

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 300 г

Вершки 33% - 300 мл

Чебрець свіжий - 5 гілочок / 2 ч. ложки нарізаного

Цукор - 2 ст. ложки

Молоко - 2 ст. ложки

Розпушувач - 1,5 ч. ложки

Сіль морська - 1 щіпка

Directions

1Борошно разом із розпушувачем просіяти в чашу комбайна, додати 2 ст. ложки з гіркою цукру, сіль, листя чебрецю і перемішати все на маленькій швидкості.

2Трохи збільшивши швидкість комбайна, тонкою цівкою додавати 33% вершки, потім влити молоко і ще збільшити швидкість.

3Коли тісто стане однорідним, викласти його на дошку, присипану борошном, і вимісити руками.

4Розкачати тісто в пласт товщиною приблизно 1 см.

5Келихом з гострими краями вирізати з нього невеликі кружальця.

6Покласти один кружалець на інший і скачати з них булочку.

7Укласти булочки на змащене олією деко, притиснути злегка долонею і випікати в розігрітій до 200°С духовці 15‑20 хвилин.

8Збити 35% вершки з залишками цукру.

9Розрізати готові булочки горизонтально навпіл.

10Викласти на одну половину шар збитих вершків, зверху 5‑6 ягід малини. Зверху викласти ще трохи вершків і накрити другою половиною булочки.

00:00