1Нагріти молоко, щоб воно стало трохи теплим. Дріжджі розчинити в молоці, додати по 1 ст. ложці цукру та борошна, перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити на півгодини в теплому місці.
2Розтопити на водяній бані вершкове масло, збити з яйцями, всипати борошно та цукор, додати до опари. Накрити харчовою плівкою, залишити в теплому місці на 30 хвилин.
3Поки підходить тісто, вимити вишню та вийняти кісточки.
4Від готового тіста відщипнути невеликий шматок. Розкачати в корж і покласти в центр кілька вишневих ягід. Скласти навпіл і защипнути краї. Аналогічно сформувати інші булочки та змастити вершковим маслом кожну за допомогою пензлика.
5Викласти булочки в попередньо нагріту та змащену олією чашу мультиварки. Готувати в режимі «Випічка» 50 хвилин.
6Після сигналу викласти на блюдо остигати та запустити наступну порцію булочок.