1Розпарити курагу, подрібнити. Молоко нагріти до 35°С в чаші мультиварки на режимі «Підігрів». Змішати дріжджі з молоком, додати по 2 ст. ложки цукру та борошна. Ретельно перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити на півгодини в теплому місці.
2Розтопити на водяній бані вершкове масло, збити з яйцями, всипати борошно та цукор, додати до опари. Накрити харчовою плівкою, залишити в теплому місці на 30 хвилин.
3Від готового тіста відщипнути невеликий шматок. Розкачати в корж і покласти в центр 1 ч. ложку подрібненої кураги. Скласти навпіл і защипнути краї. Аналогічно сформувати інші булочки та змастити вершковим маслом кожну.
4Викласти в попередньо нагріту та змащену олією чашу мультиварки. Готувати в режимі «Випічка» 40 хвилин.
5Після сигналу викласти на блюдо остигати та запустити наступну порцію булочок.