Булочки з курагою

    

22 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 600 г

Цукор - 100 г

Масло вершкове - 100 г

Курага - 100 г

Молоко - 300 мл

Олія - 20 мл

Яйця - 3 шт.

Дріжджі сухі - 3 ч. ложки

Вода

Сіль

Directions

1Розпарити курагу, подрібнити. Молоко нагріти до 35°С в чаші мультиварки на режимі «Підігрів». Змішати дріжджі з молоком, додати по 2 ст. ложки цукру та борошна. Ретельно перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити на півгодини в теплому місці.

2Розтопити на водяній бані вершкове масло, збити з яйцями, всипати борошно та цукор, додати до опари. Накрити харчовою плівкою, залишити в теплому місці на 30 хвилин.

3Від готового тіста відщипнути невеликий шматок. Розкачати в корж і покласти в центр 1 ч. ложку подрібненої кураги. Скласти навпіл і защипнути краї. Аналогічно сформувати інші булочки та змастити вершковим маслом кожну.

4Викласти в попередньо нагріту та змащену олією чашу мультиварки. Готувати в режимі «Випічка» 40 хвилин.

5Після сигналу викласти на блюдо остигати та запустити наступну порцію булочок.

00:00