1Нагріти молоко, щоб воно стало трохи теплим. Розпушувач змішати з молоком. Додати по 1 ст. ложці цукру та борошна. Перемішати, накрити харчовою плівкою, поставити на 30 хвилин в тепле місце.
2Розтопити на водяній бані вершкове масло, збити з яйцями, додати борошно і цукор, додати до опари. Всипати корицю, ретельно розмішати, щоб кориця розподілилася рівномірно. Накрити харчовою плівкою, залишити в теплому місці на 30 хвилин.
3Поки підходить тісто, вимити малину.
4Від готового тіста відщипнути невеликий шматок. Розкачати в корж і покласти в центр кілька ягід малини. Скласти навпіл і защипнути краї. Аналогічно сформувати інші булочки і змастити вершковим маслом кожну за допомогою пензлика.
5Викласти булочки в попередньо нагріту та змащену олією чашу мультиварки. Готувати в режимі «Випічка» 40 хвилин.
6Після сигналу викласти на блюдо остигати та запустити наступну порцію булочок.