Булочки з малиною та корицею

    

23 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 700 г

Цукор - 200 г

Масло вершкове - 200 г

Малина - 200 г

Яйця - 3 шт.

Молоко - 300 мл

Олія - 15 мл

Розпушувач - 3 ч. ложки

Кориця

Вода

Сіль

Directions

1Нагріти молоко, щоб воно стало трохи теплим. Розпушувач змішати з молоком. Додати по 1 ст. ложці цукру та борошна. Перемішати, накрити харчовою плівкою, поставити на 30 хвилин в тепле місце.

2Розтопити на водяній бані вершкове масло, збити з яйцями, додати борошно і цукор, додати до опари. Всипати корицю, ретельно розмішати, щоб кориця розподілилася рівномірно. Накрити харчовою плівкою, залишити в теплому місці на 30 хвилин.

3Поки підходить тісто, вимити малину.

4Від готового тіста відщипнути невеликий шматок. Розкачати в корж і покласти в центр кілька ягід малини. Скласти навпіл і защипнути краї. Аналогічно сформувати інші булочки і змастити вершковим маслом кожну за допомогою пензлика.

5Викласти булочки в попередньо нагріту та змащену олією чашу мультиварки. Готувати в режимі «Випічка» 40 хвилин.

6Після сигналу викласти на блюдо остигати та запустити наступну порцію булочок.

00:00