1Нагрівати в чаші мультиварки молоко 10 хвилин. Розчинити в молоці дріжджі, додати по 1 ст. ложці цукру та борошна. Перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити на півгодини в теплому місці.
2Розчинити на водяній бані вершкове масло, змішати з яйцями та борошном, цукром, додати до опари. Накрити рушником, залишити в теплому місці на 20 хвилин.
3Відокремити від тіста невеликий шматочок, розкачати його в коржик і вкласти в центр половинку цукерки, з'єднати краї та защипнути. Аналогічно сформувати інші булочки та змастити вершковим маслом кожну за допомогою пензлика.
4Викласти в попередньо нагріту та змащену олією чашу мультиварки. Готувати в режимі «Випічка» 50 хвилин.
5Після сигналу викласти на блюдо остигати та запустити наступну порцію булочок.