Булочки сирні (творожні)

    ,

12 Березня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Сир (творог) - 250 г

Маргарин - 100 г

Дріжджі - 30 г

Молоко - 0,5 склянки

Цукор - 0,5 склянки

Яйця - 2 шт. + 1 жовток для змазування

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Сіль - 1/2 ч. ложки

Directions

1Дріжджі розтерти з частиною цукру, розвести молоком і додати половину борошна. Добре вимісити та поставити опару в тепле місце для бродіння.

2Маргарин і яйця збити з залишками цукру, змішати з протертим сиром (творогом), сіллю та тертою цедрою. З'єднати з готовою опарою, всипати решту борошна та замісити тісто. Залишити для бродіння в теплому місці.

3Розділити тісто на булочки, дати їм вистоятися, змастити жовтком і випікати в духовці до золотистого кольору.

Такі булочки добре брати з собою в дорогу - вони довго не черствіють

00:00