Бульйон з корінням і рисом

    

10 Квітня, 2018

250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)

Ingredients

Бульйон прозорий - 2‑2,5 л

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Ріпа - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Щавель - 50 г

Зелений горошок або квасоля - 50 г стручків

Масло - 1 ст. ложка

Рис - 3 ст. ложки

Directions

1Очищене коріння нарізати кубиками, покласти в каструлю, злегка підсмажити в олії, залити 2 склянками бульйону і варити під кришкою на слабкому вогні 5‑10 хвилин.

2Потім покласти в каструлю нарізані стручки горошку або квасолі та варити ще 10 хвилин.

3Після цього додати нарізаний щавель і дати прокипіти 2‑3 хвилини.

4Окремо в каструлі відварити рис.

5При подачі до столу покласти в тарілку зварений рис і овочі, залити бульйоном і посипати зеленню петрушки.

Дієта при при застуді та грипі

В цьому супі рис можна замінити перловою крупою.

00:00