250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)
Ingredients
Бульйон курячий або з дичини - 400 г
Морква - 30 г
Ріпа - 20 г
Пастернак - 10 г
Петрушка - 10 г
Цибуля ріпчаста - 5 г
Квасоля стручкова - 10 г
Зелений горошок - 10 г
Шпинат або салат - 5 г
Масло вершкове - 5 г
Directions
1Моркву, ріпу, пастернак, петрушку нарізати кубиками розміром 5‑6 мм, цибулю дрібно нарубати та разом злегка підсмажити в сотейнику. Масло має бути прозорим (без сироватки).
2Пасеровані овочі залити прозорим бульйоном так, щоб вони були тільки покриті, та тушкувати на слабкому вогні. До овочів додати нарізані стручки квасолі, зелений горошок, шпинат або салат і продовжувати тушкування до готовності.
3При подачі в тарілку покласти порцію овочів з бульйоном, в якому вони тушкувалися, і налити прозорий бульйон.