Бульйон з овочами та зеленню

    

12 Квітня, 2018

250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)

Ingredients

Бульйон з курки або дичини - 400 г

Цвітна капуста - 30 г

Морква - 30 г

Ріпа - 15 г

Пастернак - 10 г

Селера - 5 г

Зелений горошок свіжий або консервований - 30 г

Спаржа - 20 г

Шпинат - 10 г

Directions

1Моркву, ріпу, пастернак нарізати брусочками довжиною 2‑2,5 см, товщиною 3 мм і зварити в бульйоні або підсоленій воді до готовності.

2Цвітну капусту розділити на суцвіття; спаржу нарізати шматочками по 2‑2,5 см; стручки квасолі - ромбами або так само, як коріння; листя шпинату - на частини. Кожен вид овочів зварити в підсоленій воді.

3Овочі, крім шпинату, змішати та зберігати на водяній бані в невеликій кількості бульйону, шпинат зберігати окремо, не нагріваючи.

4При подачі в тарілку покласти овочі, шпинат і налити прозорий бульйон.

Дієта при застуді та грипі

00:00