бульйон
бульйон

Бульйон овочевий

    

6 Квітня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 2 л

Помідори - 2 шт. середніх

Гриби - 50 г

Морква - 50 г

Селера - 25 г

Петрушка свіжа - 1 пучок

Цибуля порей - 25 г білої частини

Сіль

Перець

Directions

1Овочі вимити і нарізати (крім помідорів) тонкою соломкою. Помідори нарізати на четвертинки, видалити насіння і надлишок соку, потім нарізати великими кубиками.

2Довести бульйон до кипіння, заправити сіллю і перцем.

3Перекласти овочі (крім помідорів) в бульйон і варити 5‑6 хвилин при напівзакритій кришці. Овочі мають залишатися хрусткими.

4В кінці варіння зняти бульйон з вогню, додати помідори та дрібно нарізану петрушку.

5Подавати в гарячому вигляді.

00:00