рибний бульйон з овочами
рибний бульйон з овочами

Бульйон рибний з овочами

    

3 Червня, 2018

250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)

Ingredients

Бульйон рибний

Цвітна капуста - 300 г

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Directions

1Зварити рибний бульйон.

2Якщо бульйон злегка мутний, то його потрібно освітлити: в бульйон ввести 2‑3 збитих яєчних білка, довести до кипіння, настояти 10‑15 хвилин, а потім обережно процідити.

3Цвітну капусту відварити в підсоленій воді та розібрати на суцвіття.

4Моркву та корінь петрушки нарізати брусочками та пасерувати на вершковому маслі до готовності.

5При подачі на стіл в супову тарілку покласти підготовлені овочі та залити їх гарячим бульйоном.

Дієта при застуді та грипі

00:00