Бульйон із фрикадельками (з цибулею і яйцем)

    

14 Квітня, 2018

250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)

Ingredients

Бульйон м'ясний - 1,5 л

М'ясо - 250 г фаршу

Цибуля ріпчаста - 50 г

Масло вершкове - 20 г

Яйця - 1 шт.

Сіль

Перець

Зелень

Directions

1Фарш пропустити через м'ясорубку разом із ріпчастою цибулею, додати масло, яйце, сіль, перець за смаком і 2‑3 ложки бульйону, перемішати.

2Руками, змоченими у воді, сформувати фрикадельки у формі кульок, відварити в підсоленій воді.

3Готові фрикадельки покласти в тарілки з бульйоном, посипати рубаною зеленню.

Дієта при застуді та грипі

Фрикадельки можна відварити в киплячому бульйоні, але тоді він вийде не таким прозорим.

00:00