Бульйон із фрикадельками (з цибулею і яйцем) перші страви лікувальне харчування 14 Квітня, 2018 250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит) Ingredients Бульйон м'ясний - 1,5 л М'ясо - 250 г фаршу Цибуля ріпчаста - 50 г Масло вершкове - 20 г Яйця - 1 шт. Сіль Перець Зелень Directions 1Фарш пропустити через м'ясорубку разом із ріпчастою цибулею, додати масло, яйце, сіль, перець за смаком і 2‑3 ложки бульйону, перемішати. 2Руками, змоченими у воді, сформувати фрикадельки у формі кульок, відварити в підсоленій воді. 3Готові фрикадельки покласти в тарілки з бульйоном, посипати рубаною зеленню.Дієта при застуді та грипі Фрикадельки можна відварити в киплячому бульйоні, але тоді він вийде не таким прозорим. 00:00