Бургери курячі «Цезар»

  ,   

13 Листопада, 2016

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 55 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 6 бургерів

Ingredients

Курка — 350 г грудок + 350 г стегон (без кісток і шкірки)

Цибуля - 1 середня

Сир пармезан - 1/4 склянки розкришенго + 1/2 склянки (60 г) тертого

Петрушка італійська - 1/4 склянки свіжого листя

Анчоуси - 2 філе, осушених (за бажанням)

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Сіль кошерна - 1/2 ч. ложки

Перець чорний - 1/4 ч ложки

Чіабатта- 6 скибочок

Приправа для салату «Цезар» - 1/4 склянки

Салат ромен - 6 листків

Помідори «Рома» (сливки) - 3 середні

Directions

1У кухонному комбайні об'єднати порізані курячі грудки та стегна, нарізану цибулю, 1/4 склянки розкришенго або порізаного сиру Пармезан, італійську петрушку та анчоуси. Закрити та подрібнити до грубого помелу, суміш має бути трохи липкою.

2Сформувати 6 котлеток довжиною 10 см. Накрити кришкою та охолоджувати від 30 хвилин до 24 годин.

3Змастити обидва боки котлеток олією, посипати сіллю та перцем. Змастити решітку грилю. Смажити котлеток під кришкою на середньому вогні 8-10 хвилин або до готовності (74°С), перевертаючи один раз.

4Підсмажити скибочки чіабатти, намазати салатною заправкою, накрити листям салату, покласти котлетки, зверху — нарізані помідори і тертий сир.

Курячий фарш дуже пісний, а терта цибуля додає до м'яса дуже цінну вологу (і додатковий смак!). Перемішувати обережно, занадто довге та інтенсивне змішування може зробити гамбургери жорсткими.

ПІДГОТОВКА: 25 хвилин
ОХОЛОДЖЕННЯ: 30 хвилин
СМАЖЕНЯ НА ГРИЛІ: 8 хвилин

00:00

Nutrition Facts

Calories569 кал.
Sodium1 071 мг
Protein38 г
Cholesterol100 мг
Total Fat19 г
Saturated Fat5 г
Total Carbohydrates63 г
Dietary Fiber4 г