Буріто закуски мексиканська кухня духовка 19 Вересня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Cook: 45 mins Yields: 6-8 порцій Ingredients Коржі тортільяс - 6-8 шт Фарш (будь-який) - 300 г Цибуля - 150 г Квасоля консервована - 250 г Помідори - 350 г Часник - 3 зубчики Сир 150 г Перчик чилі Соус сальса - 6-8 ст. ложок Сіль Перець Олія Directions 1Цибулю і часник нарізати дрібно, помідори - невеликими шматочками. Чилі звільнити від насіння, дрібно нарізати. 2На олії обсмажити цибулю і часник, додати чилі, фарш, трохи обсмажити. 3Додати помідори, перемішати, посолити, поперчити, смажити до готовності (близько 20 хвилин). 4Додати квасолю, перемішати, прибрати з вогню. 5Сир натерти на крупній тертці. 6Тортільяс змастити сальсою, викласти начинку, посипати сиром, згорнути. 7Викласти в форму для запікання. Запікати в розігрітій до 180°С духовці і 10-15 хвилин.Гостроту буріто можна регулювати на свій смак, додавши або зменшивши кількість чилі. 00:00