Бутерброди з копченостями

  

17 Вересня, 2016

Блюда с колбасой и сосисками

Ingredients

Батон - 400 г

Шинка - 100 г

Яйце - 1 шт.

Огірок солоний - 1 шт. (або 2-3 корнішона)

Сметана - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2,5 ст. ложки

Хрін тертий - 1 ч. ложка

Сіль

Цукор

Оцет

Directions

1Гострим ножем обрізати обидва кінці батона, рівно зрізати скоринку, порізати уздовж на 3 довгих скибки однакової товщини і намастити вершковим маслом.

2Тертий хрін перемішати зі сметаною, посолити, додати цукор і оцет.

3Круто зварене яйце очистити, порізати уздовж на скибочки.

4Тонко нарізану шинку згорнути в довгий плоский рулет і укласти уздовж одного краю скибки булки. На решту поверхні покласти масу з хрону, вирівняти ножем і укласти уздовж іншого краю скибки довгасті шматочки яйця. Посередині бутерброд прикрасити кружечками огірка і порізати впоперек на 6-8 шматочків.

00:00