Бутерброди з пастою цацикі

    ,

5 Березня, 2018

Душевная кухня №3 (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Хліб пшеничний вчорашній без скоринок - 2 скибочки

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Огірки - 0,5 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Йогурт натуральний - 50 г

Оцет 3% - 1 ч. ложка

Сир (творог) нежирний - 50 г

Цукор - 1 ч. ложка

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Огірок очистити, натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати дрібними кубиками, з'єднати з огірком, посолити та відставити на 15 хвилин. Віджати сік, що виділився.

2ПАСТА ЦАЦИКІ: Часник потовкти та з'єднати c йогуртом, оцтом, перцем і цукром, додати протертий сир (творог), овочі, перемішати й охолоджувати 20 хвилин.

3Скибочки хліба обсмажити на олії та змастити пастою.

4Перед подачею на стіл посипати бутерброди червоним меленим перцем.

00:00