Хліб пшеничний або житній - 5 великих скибочок
Ковбаса варена - 200 г
Сир твердий - 200 г
Масло вершкове - 150 г
Томатна паста - 1 ст. ложка
Перець червоний мелений
Зелень кропу або петрушки - 4 гілочки
Directions
1З хліба зрізати скоринку. Масло збити з томатом і перцем. Ковбасу та сир нарізати тонкими скибочками.
2Скибочку хліба змастити частиною збитого масла, покрити скибочками ковбаси. Другу скибочку хліба також змастити маслом, укласти на ковбасу (маслом вниз), злегка притиснути, зверху знову змастити маслом і покрити скибочками сиру. Повторити так, щоб в результаті вийшло по два шари ковбаси і сиру.
3Покласти бутерброд під легкий прес і витримати в холодильнику.