Бісквіт буше

    

26 Лютого, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Цукор - 0,5 склянки

Яйця - 5 шт.

Борошно кондитерське просіяне - 75 г

Directions

1Жовтки відокремити від білків і збити з цукром до збільшення маси в об'ємі приблизно в 2 рази і до повного розчинення цукру, додати борошно, на низьких оборотах міксера замісити тісто.

2Окремо збити білки до стану щільних білих піків. Змішати з тістом.

3Тісто має бути легким і пишним. Готове тісто відразу ж відформувати за допомогою корнетика у вигляді невеликих овалів на покрите пекарським папером (краще шорстким) деко.

4Випікати бісквіт в розігрітій до 190°С духовці 15‑20 хвилин - до набуття приємного золотистого відтінку.

5Перед формуванням виробів дати бісквіту повністю охолонути.

00:00