Варення аґрусове червоне

    

10 Вересня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Аґрус червоний перезрілий - 1,2 кг

Цукор - 1 кг

Directions

1Аґрус вимити, очистити від листочків і плодоніжок.

2Всипати ягоди в чашу мультиварки, додати цукор, дати постояти, поки не з'явиться сік.

3Виставити режим «Тушкування» на 30 хвилин.

4Потім мультиварку вимкнути та залишити варення на кілька годин, після знову виставити «Тушкування» на 30 хвилин. Процедуру повторити ще два рази.

5Розкласти варення по стерилізованих банках, закатати кришками, перевернути та залишити охолоджуватися.

Для мультиварки Brand 37501

00:00