джем або варення з брусниці та груш
джем або варення з брусниці та груш

Варення з брусниці з грушами

  

7 Серпня, 2018

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Брусниця - 1 кг

Груші - 0,8‑1 кг

Цукор - 1,2‑1,4 кг

Directions

1Груші очистити від шкірки, нарізати дольками, видаливши серцевину, та бланшувати 3‑5 хвилин у киплячій воді.

2Перебрані та промиті ягоди брусниці для видалення гіркоти опустити на 2‑3 хвилини в киплячу воду та викласти у варильний тазик.

3Додати воду, цукор і варити на слабкому вогні до готовності в один прийом.

4Приблизно за 15 хвилин до закінчення варіння додати дольки груш.

00:00