Варення з кавуна консервація 26 Лютого, 2019 Ingredients Кавун - 1 кг м'якоті Цукор - 800 г Вода - 2 склянки Лимон - 1 шт. (сік) Ванілін Directions 1М'якоть кавуна очистити від кісточок, нарізати на невеликі кубики, залити водою, поставити на вогонь і варити 5 хвилин. 2Охолодити кавунову м'якоть в холодній воді, бажано з льодом, і тримати в ній не менше 6 годин. 3З цукру та води зварити сироп і залити ним кавун. 4Через 10 годин сироп злити, додати в нього лимонний сік і ванілін і прокип'ятити. 5Цим сиропом знову залити кавунову м'якоть і поставити на вогонь на 5 хвилин. 6Процедуру охолодження та кип'ятіння повторювати 3 рази, доки кавун не стане пружним і прозорим. 00:00