162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яблука - 400‑500 г
Волоські горіхи - 100 г
Вода - 50 мл
Цукор - 100 г
Лимони - 1 шт.
Лавровий лист - 1 шт.
Коньяк - 1 ст. ложка
Directions
1Яблука нарізати на десять частин, попередньо видаливши з них серцевину. Натерти лимонну цедру та вичавити сік.
2Налити у мультиварку окріп, покласти цукор, цедру та сік лимона, лавровий лист і яблука. Змішавши все, закрити кришку та поставити режим «Тушкування» або «Варка» на 15 хвилин.
3Потім вийняти лавровий лист, додати коньяк і горіхи. Готувати варення в режимі «Тушкування» ще 10 хвилин або в режимі «Випічка» 10‑15 хвилин.
4Розлити варення по стерилізованих банках і закатати кришками.