Варення яблучне з волоськими горіхами / з яблук з волоськими горіхами

    

17 Вересня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука - 400‑500 г

Волоські горіхи - 100 г

Вода - 50 мл

Цукор - 100 г

Лимони - 1 шт.

Лавровий лист - 1 шт.

Коньяк - 1 ст. ложка

Directions

1Яблука нарізати на десять частин, попередньо видаливши з них серцевину. Натерти лимонну цедру та вичавити сік.

2Налити у мультиварку окріп, покласти цукор, цедру та сік лимона, лавровий лист і яблука. Змішавши все, закрити кришку та поставити режим «Тушкування» або «Варка» на 15 хвилин.

3Потім вийняти лавровий лист, додати коньяк і горіхи. Готувати варення в режимі «Тушкування» ще 10 хвилин або в режимі «Випічка» 10‑15 хвилин.

4Розлити варення по стерилізованих банках і закатати кришками.

00:00