Вино з білої смородини

    

15 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Yields: 10 л

Ingredients

Смородина біла - 6 кг

ДЛЯ СУСЛА (10 л):

Сік білої смородини - 4 л

Цукор - 2,4 кг

Вода - 4,5 л

Горілка - 1 л

Вино - 10 л

Directions

1Білу смородину ретельно перебрати, видаляючи всі гілочки та незрілі ягоди. Промити, обсушити і вичавити сік. Додати в сік 1,6 кг цукру та винести в прохолодне місце для початку бродіння.

2Через 10 днів, після закінчення бродіння, вино проспиртувати: влити горілку, все перемішати до отримання однорідної міцності та залишити на 5 днів (вино з білої смородини можна готувати будь-якої міцності).

3Потім процідити та додати решту цукру - 0,8 кг і розмішати.

4Розлити вино по пляшках, щільно закрити та поставити в темне холодне місце.

5Через 2‑3 місяці вино можна подавати до столу.

Дієта при гіпотонії

00:00