Вино з липового цвіту алкоголь 30 Жовтня, 2016 1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия Ingredients Липовий цвіт (можна сушений) - 3 жмені Цукор - 1 кг (частину цукру можна замінити медом) Вода - 4 л Лимон - 1 шт. Дріжджі винні Directions 1Зварити сироп з води та цукру. 2Липовий цвіт запарити в цукровому сиропі, додати нарізаний кружальцями лимон, можна з цедрою, але без зерен. 3Суміш перелити в бутиль для бродіння, додати дріжджі, закрити полотном і залишити бродити на тиждень. 4Через тиждень рідину процідити і залишити дозрівати в бутилі з бродильної пробкою або, якщо бродіння закінчилося, злити в пляшки. 5Вживати одразу. 00:00