Вино з чорноплідної горобини

  

2 Лютого, 2017

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

Горобина чорноплідна

Цукор

Directions

1Ягоди відокремити від кистей і подрібнити. Залишити для бродіння на 2 дня при 20°С, потім відпресувати.

2Вичавки залити водою (1 стакан на 1 кг макухи) і через дві доби віджати.

3Соки змішати, додати цукор з розрахунку 150 г на 1 л соку, поставити на бродіння.

4Через 2 тижні після закінчення бурхливого бродіння додати цукор вдруге (150 г на 1 л соку), поставити на бродіння з водяним затвором (або поліетиленовим кульком) на 2 тижні.

5Зняти вино з осаду, додати цукор по 150 г на 1 л вина та відстоювати 1 місяць.

6Потім відфільтрувати, розлити в пляшки та закупорити. Зберігати вино в прохолодному місці.

00:00