картопляне вино
картопляне вино

Вино картопляне

  

16 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Картопля - 2 кг

Вода - 3,5 л окропу

Імбир - 40 г

Цукор - 4 склянки

Дріжджі - 1 ст. ложка

Родзинки - 125 г

Сухарі - 1 шт.

Лимони - 1 шт.

Апельсини - 1 шт.

Ячмінь - 225 г зерен

Directions

1Вимити та нарізати картоплю, не знімаючи шкірки. Додати імбир і залити окропом. Настоювати 4 дні.

2Всипати цукор, родзинки, ячмінь, намазані на сухар дріжджі, сік лимона й апельсина. Поставити для бродіння в тепле місце.

3Коли рідина перестане пузиритися, добре розмішати її. Протягом 3 днів дати осісти осадку, процідити рідину через тканину в ємність, яку треба закупорити та залишити на півроку.

4Потім вино розлити по пляшках, запечатати і поставити в темне прохолодне місце на кілька місяців.

00:00