Вино «Медовий вечір»

  

7 Червня, 2017

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

Лохина - 1 кг

Цукор - 700 г

Мед - 0,5 склянки

Вода - 1 л + 0,5 л для розчинення меду та цукру

Directions

1Стиглу лохину злегка розім'яти. Мезгу та сік перекласти в бутиль, влити воду, накрити марлею і обв'язати. Потім винести в темне приміщення з температурою 20-25°С і витримати 5 днів.

2Після витримки настій профільтрувати. Отриману в фільтрі масу вичавити і викинути. Профільтровану і віджату рідину злити в чисту пляшку і додати цукор і мед, розчинені в теплій воді. Потім встановити водяний затвор, винести в темне приміщення для бродіння і витримати під водяним затвором, доки бродіння не припиниться.

3Для освітлення вина його злити з осаду в чистий бутиль за допомогою сифона. Знову встановити водяний затвор, винести в холодне приміщення і витримати 2 місяці.

4Коли вино повністю стане прозорим, розлити в пляшки, закупорити та зберігати в сухому прохолодному і темному приміщенні в горизонтальному положенні.

00:00