ожинове вино
ожинове вино

Вино ожинове

  

29 Квітня, 2018

1001 совет и секрет 2016 №235 сп Искусство виноделия

Ingredients

Ожина - 500 г

Цукор - 1,5 склянки

Мед - 0,25 склянки

Вода - 3 л

Directions

1Ожину розім'яти, залити 2 л води та поставити на 4 доби у прохолодне місце.

2На п'ятий день масу процідити через дрібне сито. Рідину відставити, а ожину розім'яти руками, залити 1 л води і дати постояти 6 годин.

3Потім масу знову процідити через сито, добре вичавити ягоди та викинути.

4Обидві рідини змішати, додати цукор і мед, влити в маленький бочонок, закрити його та поставити в прохолодне місце.

5Через півроку вийде чудове ароматне ожинове вино.

00:00