Випічка сирно-кабачкова (творожна)

    , ,

19 Квітня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Кабачки - 2 шт. маленьких

Сир (творог) знежирений  - 4 ст. ложки

Яйця перепелині - 8 шт.

Кріп

Сіль

Спеції

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Йогурт знежирений

Directions

1Сир змішати з яйцями, кропом і спеціями, збити блендером.

2Кабачок натерти на крупній тертці та віджати з нього сік, потім змішати зі збитою масою.

3Тісто викласти у формочки та випікати в розігрітій до 200°C духовці 15 хвилин.

4Після закінчення цього часу підняти температуру до 220-250°C і залишити ще на 5 хвилин до отримання красивої скоринки.

5Перед подачею полити знежиреним йогуртом.

00:00