Вінегрет гарячий салати російська кухня 20 Вересня, 2016 365 рецептов русской кухни Ingredients Картопля - 2 шт. Морква -1 шт. Ріпа - 0,5 шт. Бруква - 75 г Огірок маринований - 1 шт. Гриби мариновані - 120 г Зелений горошок - 100 г Масло вершкове - 30 г Борошно - 1 ст. ложка Бульйон - 200 мл Молоко - 50 мл Сіль Зелень петрушки Directions 1Овочі нарізати і відварити з горошком в підсоленій воді. 2Додати нарізані огірок і гриби. Поставити в духовку і довести до готовності. СОУС 1Бульйон змішати з борошном до однорідної маси і закип'ятити. 2Потім влити молоко, додати масло, подрібнену зелень петрушки і довести до кипіння. 3Заправити салат готовим соусом. 00:00