Вінегрет
Вінегрет

Вінегрет з маринованих грибів і буряка

    

21 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Cook: 1 hr 20 mins

Ingredients

Гриби мариновані - 300 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт. велика

Морква - 2 шт.

Буряк - 1 шт.

Картопля - 2 шт.

Огірки солоні - 2 шт.

Олія оливкова - ​​3 ст. ложки

Оцет столовий - 2 ст. ложки

Цукор

Кріп

Петрушка

Цибуля зелена

Перець мелений

Сіль

Directions

1Моркву, буряк і картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками, потім запікати у жаршлазі 70 хвилин при температурі 260°С.

2Мариновані гриби і солоні огірки дрібно нарізати. Цибулю подрібнити.

3Все змішати, залити оливковою олією, додати сіль, цукор, перець, оцет і перемішати.

4Готовий вінегрет посипати подрібненою зеленню кропу, петрушки і зеленої цибулі.

00:00