Вінегрет
Вінегрет

Вінегрет з овочів

  

29 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Картопля - 4-5 шт.

Буряк - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Огірки солоні - 2 шт.

Яблука свіжі або мочені - 1 шт.

Капуста квашена - 100 г

Цибуля зелена - 50 г

ДЛЯ СОУСУ:

Олія - 2-3 ст. ложки

Оцет - 0,25 склянки

Гірчиця - 1 ч. ложка

Цукор

Сіль

Перець

Directions

1Варену картоплю, буряк, моркву, яблука, огірки очистити, нарізати скибочками, кубиками або соломкою, скласти в миску, додати квашену шатковану капусту.

2СОУС: Гірчицю, сіль, перець, цукор розтерти з олією і розвести оцтом.

3Перед подачею на стіл овочі змішати з соусом, укласти в салатник, прикрасити скибочками буряка, посипати зеленою цибулею і кропом. Можна прикрасити вінегрет також свіжими огірками та помідорами.

Вінегрет із солоними грибами готують так само. Гриби беруть різні - приблизно по 25 г на порцію.

00:00