100 рецептов питания для беременных.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Картопля - 2 шт.
Морква - 1 шт.
Буряк - 1 шт.
Цвітна капуста - 1 головка
Огірки свіжі - 1 шт.
Помідори - 2 шт.
Салат листовий - 1 пучок
Яйця - 1 шт.
Сметана - 0,5 склянки
Цукор - 1 ч. ложка
Кріп
Directions
1Картоплю, буряк, моркву, цвітну капусту відварити й остудити.
2Варені морква, буряк, картопля, а також свіжі огірки очистити та нарізати тонкими скибочками, цвітну капусту розділити на дрібні суцвіття, помідори нарізати невеликими шматочками, листовий салат нашаткувати, кріп нарубати.
3Підготовлені овочі скласти в миску, додати цукор, сметану та добре перемішати (замість сметани вінегрет можна заправити олією з додаванням лимонної кислоти або майонезом).
4У вінегрет можна додавати солодкий перець, гарбуз, яблука тощо.
Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності