Гарбуз «Осіння благодать»
макаронні вироби, овочеві страви, страви з грибів духовка
16 Червня, 2017
300 рецептов. Блюда из духовки
Ingredients
Гарбуз - 2 кг
Цибуля - 1 шт.
Імбир - 1 ст. ложка свіжого нарізаного кореня
Олія оливкова - 3 ст. ложки
Кабачок - 1 шт.
Гриби свіжі - 115 г
Помідори - 400 г
Макаронні вироби - 15 г
Бульйон - 2 склянки
Сіль
Перець чорний мелений
Йогурт знежирений натуральний або сметана - 4 ст. ложки
Зелень свіжа нарізана - 2 ст. ложки
Directions
1З гарбуза зрізати верхівку й акуратно очистити гарбуз від насіння. Гострим ножем і ложкою видалити якомога більше м'якоті та дрібно її нарізати.
2Закривши гарбуз вирізаною «кришкою», запікати 40-60 хвилин в попередньо розігрітій до 180°C духовці.
3НАЧИНКА: Нарізані цибулину, імбирний корінь і м'якоть гарбуза злегка обсмажувати в оливковій олії 10 хвилин, періодично помішуючи, додати нарізаний кабачок, гриби і смажити ще 3 хвилини, після чого покласти нарізані помідори, макарони і влити бульйон. Додати приправу, довести до кипіння та тушкувати під кришкою 10 хвилин.
4Ложечкою вкласти апетитну суміш у гарбуз, заправити йогуртом або сметаною, дрібно нарубаною зеленню.