Гарячі бутерброди «Асорті»

    

15 Березня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Хліб пшеничний - 2 скибочки

Яйця варені - 1 шт.

Сир твердий - 1 скибочка

Ковбаса - 1 скибочка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Майонез - 1 ст. ложка

Зелений горошок консервований - 1 ч. ложка

Зелень кропу рубана - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Скибочки хліба обсмажити на маслі.

2Ковбасу нарізати кубиками, сир натерти, яйце дрібно порубати. Продукти перемішати з горошком, майонезом, зеленню і сіллю.

3Масу викласти на хліб і запікати в духовці при 220-240°С 2‑3 хвилини до рум'яної скоринки.

00:00