Гаспачо

    

18 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Помідори м'ясисті - 1 кг

Перець солодкий червоний - 2 шт.

Хліб білий - 1 батон

Лимон - 1 шт.

Сіль

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Часник - 2 зубчики

Соус табаско - 3 краплі

Огірки - 1 шт.

Перчик гострий червоний - 1 шт.

Чебрець - 1 пучок

Оцет винний червоний

Лід - 1 склянка

Directions

1Усі овочі та зелень вимити й обсушити. Помідори обдати окропом, зняти шкірку. Розрізати плоди на 4 частини та видалити насіння. Перці розрізати навпіл і видалити серцевину. Огірок очистити від шкірки. Нарізати помідори, перці й огірок невеликими кубиками. Часник очистити та подрібнити. З хліба зрізати скоринку, м'якоть нарізати кубиками.

2Скласти помідори та перці у велику миску. Додати огірок. Гілочки чебрецю розчавити зворотною стороною ножа і додати в миску разом з часником і хлібом. Приправити сіллю. Розім'яти овочі з хлібом руками до густої однорідної маси.

3Кубики льоду покласти в полотняний рушник і подрібнити за допомогою молоточка. Додати в миску з супом подрібненого льоду. Залишити суп на кілька хвилин в теплому місці, поки лід не розтане.

4Додати в суп оцет і соус «Табаско». Видавити сік лимона. Збити гаспачо в блендері, потім протерти через сито.

5Додати оливкову олію.

6Подавати дуже холодним.

Дієта при гіпотонії

00:00