Глінтвейн з гранатовим соком алкоголь мультиварка 3 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Вино червоне - 750 мл Сік гранатовий - 100 мл Апельсин - 1 шт. Гвоздика - 1-2 шт. Кориця - 1 паличка Мед - 1 ст. ложка Directions 1У чашу мультиварки покласти спеції. 2Вимити в гарячій воді апельсин, очистити його та нарізати дольками. Дольки покласти в спеції та злегка придавити ложкою, щоб виділився сік. 3Влити вино з соком, потім включити режим «Тушкування» на 15 хвилин. Не доводити до кипіння. 4В самому кінці додати мед і залишити на 10 хвилин під кришкою настоюватися. 5Розлити по склянках і подавати глінтвейн на стіл. 00:00