Глінтвейн з гранатовим соком

    

3 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Вино червоне - 750 мл

Сік гранатовий - 100 мл

Апельсин - 1 шт.

Гвоздика - 1-2 шт.

Кориця - 1 паличка

Мед - 1 ст. ложка

Directions

1У чашу мультиварки покласти спеції.

2Вимити в гарячій воді апельсин, очистити його та нарізати дольками. Дольки покласти в спеції та злегка придавити ложкою, щоб виділився сік.

3Влити вино з соком, потім включити режим «Тушкування» на 15 хвилин. Не доводити до кипіння.

4В самому кінці додати мед і залишити на 10 хвилин під кришкою настоюватися.

5Розлити по склянках і подавати глінтвейн на стіл.

00:00