Глінтвейн медовий з перцем
Глінтвейн медовий з перцем

Глінтвейн медовий з перцем

    

2 Липня, 2018

Горячие напитки с вином (Семь поварят)

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Вино червоне напівсолодке - 1 пляшка

Мед - 1 ч. ложка

Апельсини - 1 шт.

Гвоздика - 5‑6 бутонів

Кориця мелена - 0,25 ч. ложки

Чорний перець - 3‑4 горошини

Сіль - 1 щіпка

Directions

1Апельсин нарізати кружальцями разом зі шкіркою.

2Вино підігріти та покласти в нього мед, кружальця апельсину, прянощі та сіль, довести суміш майже до кипіння.

3Настоювати 10‑15 хвилин, потім процідити й одразу подавати. Кружальця апельсину можна покласти у глінтвейн при подачі.

Відмінний зігріваючий засіб, добре допомагає при застуді, якщо випити на ніч.

00:00