Глінтвейн чайний
Глінтвейн чайний

Глінтвейн чайний

    

7 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Волшебство чая (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 1 порція / 10 порцій

Ingredients

Чай - 100 мл / 1 л

Сік абрикосовий або виноградний - 30 мл / 300 мл

Сік яблучний - 30 мл / 300 мл

Цукор - 20 г / 200 г

Коньяк або ром - 10 мл / 100 мл

Спеції

Directions

1Соки змішати з цукром, додати гарячий чай і прогрівати суміш під кришкою 30 хвилин, не доводячи до кипіння.

2Влити коньяк або ром, розлити напій по чашках і одразу подавати.

У МУЛЬТИВАРЦІ:

1Міцний чайний настій влити в чашу мультиварки. Додати соки та цукор. Закрити кришку мультиварки та встановити режим «Тушкування» на 20 хвилин. Не доводити напій до кипіння.

2Потім в суміш додати коньяк або ром, покласти ароматні спеції за смаком. Дати глінтвейну настоятися під кришкою близько 15 хвилин.

00:00